Hanley Ramirez forventes at være ud i 8 uger



Dodgers shortstop Hanley Ramirez er planlagt til at blive opereret fredag ​​på hans højre tommelfinger og forventes at blive sat ud af spillet i otte uger, der forlader Los Angeles for at lede efter alternativer på shortstop indtil han er klar til at spille.

En MR-scanning viste, at Ramirez har en revet ledbånd i hans tommelfinger, holdet sagde torsdag. Dr. Steve Shin, et sports-medicin hånd specialist, er planlagt til at udføre operationen i Los Angeles.

Ramirez blev såret tirsdag aften, mens du spiller for Den Dominikanske Republik   Nike Free  i sin sejr over Puerto Rico i World Baseball Classic mesterskabet spil i San Francisco.

Dodgers general manager Ned Colletti sagde Ramirez kunne stat rehab i omkring tre uger.

Colletti udelukket en øjeblikkelig handel til at løse et midlertidigt tab af Ramirez.

'' Ikke som nu,'' Colletti sagde. '' Hvis det var hele året rundt, ville vi tænker over det anderledes. Vi har fået nogle dybde.''

Dee Gordon og Luis Cruz synes at være de førende kandidater til at være åbningsdagen shortstop.

Det så ud som om Gordon blev ledet til Triple-A Albuquerque. Gordon, der udkom i 87 kampe sidste sæson, var det Dodgers 'start shortstop sidste sæson, indtil han blev opereret den 6. juli for en lignende skade på hans højre tommelfinger.

Cruz, en tidligere shortstop, har spillet tredje base i løbet af foråret. Han blev   Nike Free Run 2 Mænd  fremskrevet til at være på tredje for åbneren mod San Francisco Giants på Dodger Stadium.

Hvis Cruz flytter til shortstop og Gordon går til Albuquerque, mulighederne ved tredjebehandlingen synes at være Juan Uribe, Nick Punto og Jerry Hairston.

'' Lige nu har jeg ingen idé om, hvad der sker på shortstop,'' sagde direktør Don Mattingly, der fik nyheden før Dodgers bordede en bus til Tucson og et spil mod Chicago Cubs. '' På dette tidspunkt, alt er hypotetisk. Jeg ved ikke, om jeg er komfortabel med noget, der foregår på shortstop lige nu.''

I begyndelsen af ​​foråret uddannelse, siger Mattingly Ramirez på shortstop var en nøgle. Han var på tredje base, da Dodgers opnåede ham den 25. juli fra Miami Marlins. Omkring tre uger efter at han tiltrådte Dodgers, flyttede han til shortstop,  Nike Free Run   hans oprindelige position.

Trods skaden til Ramirez, sagde Mattingly WBC'' var stor for spillet.''

'' Du bliver nødt til at gå tilbage til, hvad WBC handler om. Bare fordi en af ​​vores gutter kommer til skade, ændrer ikke det,'' siger han. '' Den turnering, for mig, var stor, helt cool.''