2 døde, flere såret efter private flystyrt i Indiana homes






En privat jet tilsyneladende oplever mekanisk besvær styrtede søndag i en nordlig Indiana kvarter, forlader flere personer døde efter det ramte tre hjem, bliver indgivet i en af ​​dem, myndigheder og øjenvidner.

Det Beechcraft Premier I twin-jet havde forladt Tulsa, Okla 's Riverside Airport og styrtede ned nær South Bend Regional Airport, Federal Aviation Administration talsmand Roland Herwig i Oklahoma City sagde.

"Dødsfald er blevet bekræftet på scenen," siger vicedirektør St. Joseph County Coroner  Nike Free Run 3 Dame   Michael O'Connell. Han ville ikke sige, hvor mange mennesker er døde.

Flyet er registreret til 7700 Foretagender i Montana LLC i Helena, Mont. Selskabet ejes af Wes Caves og driver forretning som DigiCut Systems i Tulsa, Okla Det gør vinduesfilm og maling overlay for biler. Herwig sagde, at han ikke vidste, hvor mange mennesker var ombord på jet.

En kvinde identificerer sig selv som Caves 'kone svarede telefonen i deres hjem søndag og sagde: "Jeg tror, ​​han er død," før der lægges på.

I South Bend, siger assisterende brandchefen John Corthier nogle mennesker, der blev såret var blevet taget til hospitalet, men han vidste ikke, hvor mange eller hvad deres medicinske tilstande var.

Tilstedeværelsen af ​​jetbrændstof fra flyet gjorde situationen "meget farlig", Corthier sagt. Flyet blev indgivet inde i et hus.

"Det er stadig en redningsaktion," Corthier sagde omkring tre timer efter styrtet. Med henvisning  Nike Free Sko   til en af ​​de beskadigede huse, sagde han, "På grund af sammenbruddet i huset, det er en meget farlig situation. Vi er nødt til at afstive huset, før vi kan komme ind i huset."

En del af nabolaget sydvest for lufthavnen blev evakueret. Busser var transportere op til 200 personer til en nærliggende husly, siger Røde Kors frivillige Jackie Lincoln.

Mike Daigle, administrerende direktør for St. Joseph County Airport Authority, sagde jet forsøgte en landing, gik tilbage op og manøvrerede sydpå at prøve en anden landing, men otte minutter senere lufthavnen lærte flyet ikke længere var i luften.

"Der var en indikation af et mekanisk problem," Herwig sagt.

Stan Klaybor, som bor på tværs af gaden fra styrtet scene, sagde jet klippet toppen af ​​et hus,   Nike Free  stærkt beskadiget en anden, og til sidst kom til at hvile mod en tredjedel. Naboerne vidste ikke, om en kvinde, der bor i de mest kraftigt beskadiget hus var hjemme på det tidspunkt, og en ung dreng i tredje hus ikke syntes at blive alvorligt såret, Klaybor sagde.