Hvad forårsjævndøgn ser ud fra rummet


 Det er den tid på året igen: den første dag i foråret.

På dette særlige tidspunkt, er længden af ​​dagen og natten over det samme for størstedelen af ​​planeten. Mængden af ​​solenergi leveret til den nordlige og sydlige halvkugle er også lig.

Du kan se denne retning i et taget billede i morges (marts 20) på 07:45 Eastern Daylight   Nike Free Run  Time (11:45 Universal Time) af National Oceanographic and Atmospheric Administration har GOES-13 satellit. På billedet ses de to hjernehalvdele lige tændt. Da foråret skrider frem, vil den nordlige halvkugle får mere sol end den sydlige halvkugle, hvilket skaber de velkendte sæsoner i hver region (sommer og vinter, henholdsvis).

Dette billede blev taget øjeblikke efter den nøjagtige forekomst af jævndøgn, der skete ved 07:02 EDT (11:02 Universal Time).

Den gryende af foråret kommer på forskellige datoer (fra marts 19-21) og forskellige tidspunkter hvert år af to grunde. For det første år er ikke en eksakt antallet af hele dage, det tager Jorden omkring 365 og en fjerdedel dage at kredse om Solen   Nike Free Run 3 Dame  (hvilket er grunden til vi har en skuddag hvert fjerde år). For det andet Earth cirkler solen i en lidt ikke-elliptisk bane, og at der ud over den tyngdepåvirkning af de andre planeter, ændringer Jordens orientering til solen fra år til år. Jævndøgnspunkterne (som markerer starten af ​​foråret og efteråret) og solhverv (som markerer begyndelsen på sommer og vinter) er punkter i tid og rum, der udpeger en overgang i planetens årlige tur rundt om solen.

I de højere breddegrader på den nordlige halvkugle, forekommer det tidspunkt "lige dag   Nike Free Run Danmark  og nat" et par dage før forårsjævndøgn, mens der i den sydlige halvkugle denne dato kommer efter marts Equinox, ifølge National Weather Service.

Solen i dette billede blev skabt kunstigt, selvom GOES rumfartøj behøver sensorer, som konstant overvåger solen i solaktiviteten, NOAA rapporter.