Ohio teen iført "killer" skjorte får livet for dødelig skole skydning





En Ohio teenager iført en T-shirt med "killer" kradset på det gav en blasfemisk erklæring og gjorde en obskøn gestus i retten, da han blev idømt livsvarigt fængsel uden prøveløsladelse tirsdag for at dræbe tre elever i en skole skydning krigsstien sidste år.

T.J. Lane, 18, også såret tre studerende ved angrebet i en high school cafeteria i Chardon, en lille by øst for Cleveland, forlader en lammet fra livet og ned.

Lane angreb i februar 2012 var en af ​​flere massive skyderier i USA sidste år, herunder en massakre på en folkeskole i Newtown, Connecticut, i december.

Lane sad overfor familierne til de børn, han skød og gav en kort profan   Nike Free Run  erklæring. Han gjorde en obskøn gestus rettet mod de familier før Geauga County Dommer David Fuhry indførte sætningen.

Lane havde erklæret sig skyldig i alle anklager mod ham den 26. februar, dagen før den etårsdagen for hans angreb. Han blev opkrævet som en voksen, men fordi han var 17 på det tidspunkt, krigsstien han ikke var berettiget til dødsstraf.

Fuhry sagde Lane manglede anger og undersøgelser viste, at han havde påtaget psykisk sygdom. En lys elev indstillet til at opgradere fra high school tidligt, Lane i stedet længe planlagt, forberedt og derefter henrettet angrebet, sagde han.

Lane dræbte Demetrius Hewlin, 16; Russell King Jr., 17, og Daniel Parmertor   Nike Free Run Mænd  af 16. Han sårede Nick Walczak, der var lammet fra livet og ned, samt Nate Mueller og Joy Rickers.

Fuhry dømte ham til tre livet vilkår for de skærpende mord og et aggregat af 37 år for blev såret af de andre studerende, at alle sætninger blive serveret fortløbende.

Parmertor mor, Dina Parmertor, var blandt familiemedlemmer, der talte efter Lane redegørelse og før Fuhry dømt ham.

"Jeg håber du har en kold, rå, uvenlige, barske fængsel liv med monstre som dig selv," Dina Parmertor sagt. "Jeg vil have dig til at udholde mange års smerter og misbrug, der er efter min mening ikke barsk nok."

Holly Walczak, der talte, mens hendes søn Nick Walczak kiggede på fra en kørestol, fortalte Lane han var heldig der var så mange politi i retssalen.

"Du er ond," Walczak sagt. "Jeg bliver nødt til sidst tilgive dig. Du vil aldrig være i mine tanker igen."

Lane blev taget i forvaring kort efter angrebet og tilstod fyring 10 runder   Nike Free Run Danmark  fra en 0,22 kaliber pistol på de studerende i kantinen.

"Denne sagsøgte har aldrig vist nogen anger og hans handlinger i dag netop bekræftet, hvad vi har vidst hele tiden," Geauga County anklager James Flaiz sagde i domsafsigelsen.

Bagefter Flaiz fortalte journalisterne, at han var "helt væmmes" ved Lane handlinger i retten. Lane også havde slidt en skjorte med "killer" trykt på en muffe dagen for skyderiet, sagde han.

Lane var kommet ind i retssalen tirsdag iført en blå kjole skjorte over T-shirten. Han fjernede den kjole skjorte før retsmødet og sad i en vinkel til dommeren.

"Retten lagde ikke mærke til den skjorte, og hvis retten havde bemærket den skjorte, det ville have stoppet sagen straks og gjorde ham sat på den rigtige påklædning," Fuhry sagde i en erklæring læst til journalister ved en foged bagefter.